Nieuws

Word lid van BPL-dierenartsen of log in om de volledige nieuwsbrieven te kunnen lezen.

Model arbeidsovereenkomst

De model arbeidsovereenkomst zoals die in de "CAO Dierenartspraktijken (dierenartsen in loondienst) 1 janurari 2017 - 31 december 2017" staat, klopt niet meer! Er wordt momenteel druk gewerkt aan de nieuwe (= juiste) versie. We hopen die versie zo snel mogelijk online te hebben. Mocht je in de tussentijd vragen hebben hierover, mail ons! info@bpl-dierenartsen.nl

Nieuw bestuurslid gezocht!

Nieuwe collega gezocht (m/v)

Ben jij een dierenarts A/B/C in loondienst? Een echte teamplayer? Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Denk je wel eens na over de positie van dierenartsen in loondienst? Heb je de perikelen rondom de cao met interesse gevolgd? Heb je hierover een duidelijke mening en frisse ideeën? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

Enquête KNMvD

Beste BPL-leden en niet-leden,

Op verzoek van de BPL en de BPW heeft de KNMvD een enquête rondgestuurd naar alle practiserende dierenartsen van Nederland (KNMvD-leden en niet-leden). In deze enquête wordt een aantal vragen aan je voorgelegd, die relevant zijn voor de toekomstige ontwikkeling van de CAO. Op deze manier kan je je stem laten horen, dus laat deze kans niet aan je voorbij gaan!

Het BPL-bestuur

Vast minder vast, flex minder flex?

26 Januari jl. vond het symposium “Buigen of barsten” plaats, gezamenlijk georganiseerd door de BPL en de BPW. Dit symposium werd ingegeven door het feit dat er belangrijke wettelijke wijzigingen zijn in het aantal tijdelijke contracten dat maximaal aangeboden mag worden. Dit verschil doet zich vooral voelen in de CAO, die in het verleden ruim afweek van de wettelijke bepaling. Op deze regel is nu nog maar één uitzondering van pas, die van de startende dierenarts A.

Pagina's