BPL helpdesk

BPL leden kunnen met hun vragen terecht bij een speciaal ingerichte BPL helpdesk bij onze vakbond De Unie. Je kunt je vragen aan deze helpdesk zowel mailen als ook telefonisch stellen.

Je kunt bij de helpdesk terecht met al je werk gerelateerde vragen, zoals vragen over werktijden, salaris, arbeidsongeschiktheid, ziekteverzuim en andere arbeidsvoorwaarden. Let op: het laten checken van je contract wordt nog wel rechtstreeks door de BPL gedaan. Hiervoor dus gewoon blijven mailen naar info@bpl-dierenartsen.nl.

De helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 8.30u tot 17.00u en een medewerker van De Unie zal je te woord staan. Mocht het nodig zijn, dan wordt de arbeidsjurist ingeschakeld om je vraag te beantwoorden. Je kan zowel telefonisch als per email contact opnemen.

  • Werkgerelateerde vragen: log in op onze website en vul het contactformulier in of bel tussen 8.30u en 17.00u. Klik hier voor het telefoonnummer. 
  • Contract check en vragen aan het BPL bestuur: mail naar info@bpl-dierenartsen.nl. Let op, als je je contract meestuurt dan graag als PDF bestand (in verband met de leesbaarheid).