De BPL presenteert: Training onderhandelen

“Minder uren werken? Diergeneeskunde is een roeping, vind je het werk niet leuk?”

 

“Vroeger, toen draaiden we gewoon nog 1 op 1 diensten, jonge dierenartsen zijn niets meer gewend.”

 

“Overwerk? Je kunt toch gewoon je visites op tijd af hebben?”

 

Herkenbaar? Al meteen een knoop in je maag als je een gesprek gaat hebben over je arbeidsvoorwaarden of toekomst binnen de praktijk? Nog erger, al jaren lang geen gesprek gehad over jouw functioneren en compensatie omdat het er nooit van komt?

 

23 september gaan we aan de slag met een training op het gebied van onderhandelen: wat zijn de tips en tricks die je nodig hebt om beter te onderhandelen tijdens je volgende gesprek, en hoe moet je dat laten opnemen in je contract.

 

Guido Camps neemt als dierenarts en communicatie adviseur je mee in de literatuur en praktijk van succesvol onderhandelen, Alper Tekinerdogan staat als advocaat met specialisatie arbeidsrecht klaar om uit te leggen wat nu precies de rechten en plichten zijn van jouw werkgever, ook in het kader van de CAO.

 

Door een combinatie van juridische expertise op het gebied van wat kan en wat mag, en de communicatieve expertise op het gebied van dirty tricks en zelf handiger worden, wordt in een ochtend de basis gelegd: vol goede moed en beter voorbereid dan ooit naar je volgende onderhandeling.

 

Voorbereiding: mogelijkheid tot insturen arbeidscontract ter beoordeling jurist, nadenken over persoonlijke onderhandelingsdoelen.

 

Oplettende lezers zien een verband tussen de trainers, en zullen niet verbaasd zijn dat de training wordt voorzien van koffie en taart.

 

Datum: 23 september 2017

Tijd: 9:00-12:30

Locatie: Welzijn Zeewolde, Kerkplein 20, Zeewolde

Kosten leden BPL: 70 euro

Kosten niet leden: 95 euro (inc lidmaatschap voor de rest van 2017)

Inschrijven: mail naar info@bpl-dierenartsen.nl (graag vermelden of je lid bent)

Inschrijving definitief na ontvangst betaling, schrijf je in voor 7 september

Aantal deelnemers: max 25

 

Hartelijke groet,

Het B.P.L.-bestuur

 

Trainers Guido Camps en Alper Tekinerdogan: